Bereleuke content voor Bambix

Bambix, een naam als een bim bam klok. Waar boomers zijn opgegroeid met de nostalgische Bambix koekjes, wil de nieuwste generatie baby’s “op de groei” niks liever dan heerlijke én gezonde Bambix groeimelk- en drinks. Na de herlancering van het merk in 2017, volgde de uitrol in content marketing.

Beertje Bambix aan het skaten

Ha Ha Ha

Ofwel de drie “H’s” van content marketing: how to, hub en hero content. How to om vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden. “hub-content” om lezers en fans te informeren en entertainen. En “hero-content” om een extra emotionele laag aan het merk Bambix toe te voegen.

Hand die een iPhone 11 vasthoudt waar een Instagrampost van Bambix te zien is. Bambix soja drink en Bambix groeimelk
Bambix soja drink en Bambix groeimelk Bambix magazine geopend op een artikel van Bambix Rice

How to?

Is groeimelk gezond? Vanaf wanneer mag mijn peuter groeimelk drinken? Wat is het verschil tussen groeimelk en sojamelk? Vragen die leven bij ouders met bengels tussen 1 en 3 jaar. Ons antwoord? “De grote groeimelk gids”, een onuitputtelijke bron aan weetjes en informatie over groeimelk. Deze “how to” pagina bleek een instant succes en steeg in een mum van tijd naar de fel begeerde page one op Google.

Bambix groeigids webpagina

Hub

De social media van Bambix werden nieuw leven in geblazen met bereleuke content. Leuke blogartikels, grappige filmpjes met beertje Bambix, leerrijke animaties … voor elk iets lekkers dus.

bambix logo

Bambix_Belgium

twee kleuters gooien bladeren de lucht in
bambix logo

Bambix_Belgium

bambix logo

Bambix_Belgium

een zittende peuter kijkt in de spiegel met gesloten ogen terwijl hij een gekke smoel trekt
bambix logo

Bambix_Belgium

bambix logo

Bambix_Belgium

bambix logo

Bambix_Belgium

beertje Bambix steekt een wortel in een schoen met een wortel in

Hero

Beertje Bambix vroeg en kreeg natuurlijk ook zijn hoofdrolletje. In een knappe 3D-spot bv. mocht hij zich uitleven en een toren bouwen met Bambix bouwstenen. Om de emotionele betrokkenheid met de Bambix volgers nog meer te versterken riepen we de #bambixbengel in het leven, een maandelijkse “trofee” voor de volger die de “meest schattige” peuter foto featuring Bambix doorstuurde.

Bambix soja drink en Bambix groeimelk