Hallelujah Bird
Hallelujah Bird
Clouds
Clouds

OVERAL HAPPY ENDINGS

Vergeet die uitgesponnen, klassieke bedrijfsevents met verplichte handjes, speeches en ellenlang tafelen. So nineties … Er zijn betere manieren om je personeel een motivatieboost te geven. Zoals wonderbrekingen, het Hahaha-abonnement of micro-events. Geen idee waar we het over hebben? Gewoon even surfen naar hallelujah.be

SAY HALLELUJAH?

Het leven is aan de durvers. Aan zij die een wat-krijgen-we-nu-naam voor hun bedrijf kiezen. Aan zij die geen fuck geven over wat men denkt over de teksten op hun website. En aan zij die dat allemaal in de handen van Hannibal geven om er hun ding mee te doen. Naamgeving, website, logo, huisstijl, copy … we kregen het allemaal.

Hallelujah Interwebs
Say Hallelujah

WONDERBREKINGEN

Hallelujah zegent zijn volgelingen met wonderbrekingen. Kleine verrassende en onverwachte belevenissen tijdens de (middag)pauze of na de werkuren. We mochten ze zelfs al eens testen en het moet gezegd … de sfeer zat meteen goed. Probeer ze zelf eens. Pieter en Dieter komen graag bij je langs met hun platencollectie om je meteen in de mood te brengen.

Hit The Track Jack

Hit The Track Jack

SMOOTHIE OPERATOR

SMOOTHIE OPERATOR

HIGH VOLTAGE

HIGH VOLTAGE

WORKOUT 9 TO 5

WORKOUT 9 TO 5

THANK YOU FOR THE MUSIC

THANK YOU FOR THE MUSIC

DRIVE-INN SEAT

DRIVE-INN SEAT