Branding van Institut Moderne

In het centrum van Gent vind je Institut Moderne. Een nieuwe parkresidentie, waar achter de gevel van het vroegere ziekenhuis 61 prachtige en hoogwaardige levensloopgeschikte appartementen verrijzen. Een ongewoon woonproject dat een eigen branding verdiende. Hannibal zorgde voor logo, huisstijl en copy.

Cover brochure Institut Moderne

Een uniek verhaal …

Institut moderne is een majestueuze plek met een rijk verleden. Dat laten we zien in een mooi vormgegeven brochure met een premiumpapier en -cover. In de brochure vertellen we het verhaal van Institut Moderne met blik op het verleden en de toekomst. Mooie beelden en copywriting maken de brochure af.

Brochure binnenwerk Institut Moderne
Brochure binnenwerk Institut Moderne
Website Institut Moderne

… modern verteld

Voor Institut Moderne creëerden we een volledig nieuwe website met alle info over het project en mogelijkheden om te kopen of te beleggen. Met online en offline advertenties leidden we de potentiële kopers naar de site.

Advertentie Institut Moderne
Drieluik Institut Moderne
Uitnodiging Institut Moderne
Facebook Institut Moderne

Prospectie

De woongelegenheden verkopen zich uiteraard niet vanzelf. Om te beginnen, nodigden we een select publiek via direct mail uit naar enkele info-avonden. Daarna deed de online marketing zijn werk. En met succes. In enkele maanden tijd waren al meer dan 70% van de appartementen verkocht.