Conservatorium Maastricht

Meet, move,
music, Maastricht

Conservatorium Maastricht, onderdeel van Hogeschool Zuyd, vroeg aan Hannibal een concept om hun gerenommeerde instituut wat steviger op de internationale kaart te zetten. Om zo’n kleurrijk en veelzijdig verhaal te vertellen, werkten we met de woorden Meet, Move, Music, Maastricht. Het zijn woorden die het DNA van het conservatorium perfect samenvatten: internationaal, innovatief en sociaal. Gekoppeld aan de juiste, expressieve beelden was dit het begin van een mooie storytelling.

Clips
De puls

Let the beat go on

Hoe visualiseren we Meet, Move, Music, Maastricht? De beat van de stad 'Maastricht', de 'muziek', de passie & energie van 'move', de open & extraverte toon van 'meet'? Het antwoorden vonden we in een hartslag, een puls, een beat waarmee we composities uitwerkten.

Die puls hielden we speels en dynamisch. Soms de lijn van een instrument of de hand van een dirigent volgend, maar vaak ook een beetje ongrijpbaar of mysterieus als een zomernacht in Maastricht. Een explosie van kleuren, in toon op toon of duotoon, onderstrepen de dynamiek en de vibe die het conservatorium kenmerken.

Maastricht poster Maastricht poster Maastricht poster Maastricht poster Maastricht poster Maastricht poster
Folder