mext-logo

Who’s MExT?

MExT is dé specialist in EHBO-diensten en -materialen. Een gevestigd B2B-merk, actief in 4 landen. Bij zo’n merk hoort excellente marketing en een perfect draaiende webshop.

hero-portrait
wave-separator

The MExT Level

In alles wat MExT doet streeft het naar excellentie: the MExT Level. Alle designs, packaging en communicatie moeten diezelfde kwaliteit uitstralen. MExT gaf Hannibal het vertrouwen om dat niveau van kwaliteit te garanderen.

medkit-img
brochure

Internationale uitstraling

Voor de international key accounts van MExT creëerden we een productcatalogus. En dat startte met meer dan 350 packshots in onze inhouse fotostudio. Samen met MExT kozen we voor een luxueuze afwerking door de iconische EHBO-koffer in UV spotlak op de cover te plaatsen.

MExT level website

MExT zet voortdurend in op innovatie. Niet alleen in productie, maar ook op vlak van service en sales. Een volgende stap daar was een volledig geautomatiseerde webshop. Hannibal bouwde die in Drupal eCommerce. MExT koos als ERP-pakket voor Microsoft Navision. Samen met Profunctional en het IT-team van MExT zorgden we voor een perfecte integratie van alle systemen. Met als resultaat: efficiëntere interne processen én een nog betere service voor de MExT klanten.

mext-homepage
mext-carido-image

Laat het aan je hart komen. Plaats een AED

Binnen de MExT-groep richt MExT Cardio zich specifiek op de huur en verkoop van AED-toestellen. Daarnaast bieden ze ook AED-opleidingen en AED-services aan. Met de slogan ‘Laat het aan je hart komen’ spoorden we bedrijven aan om ook een AED-toestel te plaatsen. Met een logo, huisstijl en aparte MExT Cardio website.