Meesterlijk maatwerk

De
uitdaging

POULEYN, POORTEN MET EEN NAAM

Pouleyn in Vichte staat synoniem voor poorten en schrijnwerk van Belgische topkwaliteit. Met meer dan 20.000m² bedrijfsoppervlakte en 90 medewerkers staat het bedrijf aan de top in zijn sector. En dat is het werk van de vorige en huidige generaties. Tijd om dat vakmanschap een nieuw elan te geven.

Onze
Strategie

MEESTERLIJK
MAATWERK

Elke poort van Pouleyn is het resultaat van vakbekwaamheid, maatwerk en zorgvuldig geselecteerd hout. Het zijn bijna kunstwerken. In elke poort herken je als het ware de hand van de meester. Daarom kozen we voor de slogan "Meesterlijk Maatwerk". En dat het om kunstwerken gaat, onderstreepten we door van Pouleyn een signatuur te maken.

Website en
SEO-strategie

Op de website spreken de beelden voor zich. Prachtige realisaties in alle mogelijke stijlen. Maar uiteraard willen we dat er volk komt kijken. Daar zorgt een uitgekiende SEO-strategie met goed vindbare landingpagina's voor.

Bekijk de website
Pouleyn online - website
Pouleyn drukwerk - folder Pouleyn drukwerk - brochure

REBRANDING

Typrografie, logo, woord en beeld. Allemaal elementen die we het tegen het licht hielden, waarna we een brandscore hadden om het verhaal van Pouleyn te vertellen.

LOYD
HAMILTON

Buitenleven
in luxe

Loyd Hamilton is het luxueuzere broertje van Pouleyn. Maar bij Loyd Hamilton draait het allemaal om home exentsions, buitenleefruimtes, veranda's enz. De nieuwe stijl van Pouleyn trokken we door naar advertenties en website voor Loyd Hamilton.

Pouleyn drukwer - folder