Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Services

Branding

Branding of rebranding? Onze strategen, copywriters en designers maken van jouw merk een flamingo tussen de pinguïns. Opvallend, onderscheidend en ... opmerkzaam!

Merk identiteit
Logo
Namesearch
Huisstijl
Corporate Identity
Grafisch ontwerp
Employer branding

Websites

HTML, Java, PHP, CSS, CMS, CSI Miami ... noem een afkorting en onze developers doen er hun ding mee.  Slimme UX, state-of-the-art websites bouwen bijvoorbeeld. Of bingewatchen. Dat kan ook. 

Websites
Webshop
Drupal website
Mobile app
E-mailing
Landingspagina

Online marketing

Zoals jedi master Yoda zei :"Leads! Get you must". Of zei hij "Brand Awareness"? Punt is, nadat onze strategen jouw doelstelling bepalen, doen onze online marketeers er alles aan om die te halen.

Lead generation
B2B marketing
online merkbekendheid
Reputatie opbouwen
Webshop marketing
ABM marketing
Influencers

Content marketing

Content marketing is de marathon van de reclame. De weg naar doel is iets langer, maar de reis is des interessanter. Denk aan inspirerende inhoud, verslavende verhalen, allitererende alinea's. Allemaal ingrediënten die jouw potentiële klanten maar al te graag lusten en je merk op lange termijn doen stralen.

Rekrutering
Blog
Video
Facebook
Linkedin
Instagram
Tiktok
Pinterest

Employer branding

The war for talent woedt volop. Gebruik daarom employer branding als je wapen en je kompas. En met de juiste strategie zeil je binnenkort weg uit de zee der middelmatigheid.

Strategie
EVP
Linkedin recruiteren

Campagnes

In de 3de eeuw voor Christus trok Hannibal met zijn olifanten over de Alpen. Toen een knetter idee. Nu bestempeld als een legendarische campagne van een geniaal strateeg. Hannibal wist het al: een campagne mag gewaagd zijn, zolang ze maar blijft hangen. Amen.

B2B marketing
Lead generation
TV
Radio
HR campagnes
vastgoed campagnes
Influencers