Onze services

Hieronder vind je onze 4 services. Vier, een mooi kwartet. Net als de windstreken, de seizoenen, de wielen van je auto. Mooi, maar ook belachelijk weinig als je weet wat Hannibal allemaal voor jou doet. Anderzijds: in zijn naakte essentie doen we niks meer dan creatief en effectief communiceren. Maar ook niks minder. En (meestal) niet naakt.

branding

Wat hebben de woorden opmerkelijk, kenmerkend en merkwaardig gemeen? Yes, het zijn allemaal eigenschappen die het resultaat zijn van een geslaagde branding van jouw merk. En ja, alle 3 de adjectieven bevatten het woord “merk”. Goed gezien. Heel opmerkzaam.

campagnes

In de 3de eeuw voor Christus trok Hannibal (alweer hij) met een kudde olifanten over de Alpen. Toen een knetter idee. Nu, eeuwen later, bestempeld als een legendarische campagne van een geniaal strateeg. Hannibal wist het al: een campagne mag gewaagd zijn, zolang ze maar blijft hangen. Amen.

webdesign

Wees gerust. Jouw site, online shop of app raakt niet gevangen in een web van middelmatigheid. Wij zorgen voor een design dat er uitspringt en voor klanten die blijven kleven. Pretty sticky!

online marketing

Een online marketeer zonder kennis van zaken is komt niet veel verder dan een paar buzzwords. Een online marketeer mét kennis van zaken (welkom bij Hannibal) zorgt ervoor dat leads de sales funnel doorlopen en converteren. Gewoon. Met gezond boerenverstand.