Te lekker om
los te laten

Te lekker om los te laten

de libeertcampagne
is in het land

Met een welgemikte visual tonen we de Sint-chocolade van Libeert aan heel Vlaanderen. Maar echt makkelijk blijkt dat niet. Sinterklaas kan maar moeilijk afscheid nemen van zijn chocolade. Want Libeert-chocolade, die is gewoon te lekker om los te laten.

Picknicken Libeert

Voor iedereen
voor elk moment

Chocolade? Is dat niet iets voor Sinterklaas, valentijn of Pasen? Nee dus. En zeker geen Libeert chocolade. Deze lekkernij, volgens aloud familierecept, past bij elk moment. Spontaan of traditioneel. Met deze boodschap zetten we de marktleider in holle chocolade figuren nog wat steviger op de kaart. Volgens een uitgekiend recept en met designs en beelden om bij te smelten.

Chocolade stories

Libeert wil met zijn creaties jong en oud inspireren. Het resultaat zijn de verhalen die de Libeert-liefhebbers vertellen. In beeld of in woord, op social media of op een ander forum. Die verhalen vormen mee het verhaal van Libeert.

Social Social
Social Social Social
Social Social
Bonen

Dat vraagt om Libeert

Een nieuw verhaal vraagt om een nieuwe website. En dan uiteraard een website die de rijke geschiedenis en toekomst van Libeert in geuren en kleuren vertelt.

Website
Ruby

Ruby, de vierde chocoladesmaak

Je hebt wit, bruin, donker. En dan heb je Ruby, de vierde chocoladesmaak. Ruby verleidt met zijn rozerode kleur en overweldigt met zijn intens fruitige smaak en frisse, zure toetsen. Perfect om een romantisch moment nog romantischer te maken. Of om smaakvolle advertenties en pancartes mee te maken.

Website
Website
image
image
image

Packaging om in te bijten

Het is natuurlijk de inhoud die telt, maar voor de verpakking hebben we ook een (cacao)boontje. Delidino’s of pralines, ons grafisch team zette er graag zijn tanden in.

image
image
image
image