SodaStream

FUCK PLASTIC BOTTLES

Plastic uit de wereld helpen. Daar maakt Sodastream zijn missie van. En daar helpen we graag aan mee.

Met een SodaStream maak je van kraantjeswater heerlijk bruiswater. En dat doe je duurzaam, want je haalt plastic flessen uit het milieu. Of anders gezegd: Fuck plastic bottles. Een boodschap die we via in store communicatie, offline en digitale marketing met volle goesting in de Benelux verspreiden.

video sluiten

STOP MET FLESSEN SLEUREN

Vanuit Israël lanceert SodaStream jaarlijkse een grootse campagne. Aan Hannibal om die campagnes in de Benelux maximaal te laten horen.

In deze spot gaat Mayim Bialik op zoek naar de verloren gewaande stam van de Homo Schleppians. Oermensen die SodaStream nog niet kennen. Samen met SodaStream zorgden we voor creatieve adaptaties in Frans en Nederlands en zorgden we voor maximale zichtbaarheid van de campagne in België en Nederland.

ontdek meer

video sluiten
SodaStream - reclamespot
SodaStream - reclamespot

MOETEN ER NOG BUBBELS ZIJN?

Ja. Hoe meer hoe liever.

Op Tv, op Facebook, in de "blaadjes", op de website, in de winkel … Hannibal zorgt voor een content kalender die Sodastream crossmediaal in België op de radar houdt.

SodaStream - Paris Hilton
SodaStream - Chihuahua

DE APRILVIS VAN PARIS

Kort voor 1 april was Paris Hilton breaking news.

Ze lanceerde een nieuw watermerk dat 5000 keer meer hydrateerde dan gewoon water. Je kan veel zeggen van Paris Hilton maar niet dat ze de moleculaire structuur van water kan veranderen. Een geslaagde 1 aprilgrap dus, die we in België en Nederland een vervolg gaven met een leadcampagne en winkelacties.

SodaStream - website op iPad