Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hallelujah

Vergeet die uitgesponnen, klassieke bedrijfsevents met verplichte handjes, speeches en ellenlang tafelen. So nineties … Er zijn betere manieren om je personeel een motivatieboost te geven. Zoals wonderbrekingen, het Hahaha-abonnement of micro-events. Geen idee waar we het over hebben? Gewoon even surfen naar hallelujah.be

Het leven is aan de durvers. Aan zij die een wat-krijgen-we-nu-naam voor hun bedrijf kiezen. Aan zij die geen fuck geven over wat men denkt over de teksten op hun website. En aan zij die dat allemaal in de handen van Hannibal geven om er hun ding mee te doen. Naamgeving, website, logo, huisstijl, copy … we kregen het allemaal.

Hallelujah zegent zijn volgelingen met wonderbrekingen. Kleine verrassende en onverwachte belevenissen tijdens de (middag)pauze of na de werkuren. We mochten ze zelfs al eens testen en het moet gezegd … de sfeer zat meteen goed. Probeer ze zelf eens. Pieter en Dieter komen graag bij je langs met hun platencollectie om je meteen in de mood te brengen.

Bezoek de website: https://www.hallelujah.be/nl-be

Our services

  • Branding
  • Website