Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Multi Air

We begrijpen dat efficiëntie en gebruiksgemak essentieel zijn bij het bestellen van producten voor persluchtinstallaties. Daarom hebben we in nauwe samenwerking met MultiAir Belux een geavanceerd bestelplatform ontwikkeld dat aan alle behoeften voldoet.

Het bestelplatform is speciaal ontworpen voor klanten van MultiAir Belux en biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring. Klanten kunnen gemakkelijk door het platform navigeren en producten bestellen, waarbij ze zijn ingedeeld in verschillende klantengroepen voor een gestroomlijnd proces.

Een van de belangrijkste kenmerken van ons bestelplatform is de meertalige functionaliteit. Het platform ondersteunt drie talen, zodat klanten uit verschillende regio's probleemloos kunnen communiceren en bestellen. Dit stelt MultiAir Belux in staat om hun klantenbestand te vergroten en hun diensten uit te breiden naar internationale markten.

Om ervoor te zorgen dat het bestelplatform aan alle specifieke eisen voldoet, hebben we gebruikgemaakt van Drupal Commerce, een krachtig en flexibel e-commerce framework. Dit stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die naadloos integreren met de bestaande website van MultiAir Belux.

Bezoek de website: https://webshop.multiairbelux.com/nl

Our services

  • Webshop