Hoe geef je een alledaags product als brood keer op keer een kraakvers en knapperig imago? ✨ Door het op een pedestal te plaatsen, door te spelen met woorden en slimme associaties en (nog het meest) door fotografie die doet verlangen naar meer 🥐
Proeven met je ogen
Dossche Mills staat al 150 jaar garant voor de beste tarweproducten en service. Om afnemers, bakkers en eindklanten te overtuigen van hun hoogkwalitatieve graansoorten mikken we 100% op smaak. Met "graan cru" fotografie geven we unieke producten als oogstbrood en fanbrood het etiket onweerstaanbaar. En dat overtuigt bakkers om de broden makkelijk zelf te maken met de ingrediënten van Dossche Mills.
Broodje gebakken
Ondertussen is het broodje van de bakkers ook gebakken. Ze worden bediend met knappe receptenbundels en inspirerend POS-materiaal dat in de ogen springt en op de smaakpapillen werkt. Of hoe een alledaags product steeds opnieuw blijft in de smaak vallen.