online marketing

We want you for an online offensive!

Bij Hannibal geloven we sterk in de combinatie van creatieve campagnes met een sterke online marketing aanpak. Met deze 2 wapens gaan we ten aanval…

We want you for an online offensive!

Bij Hannibal geloven we sterk in de combinatie van creatieve campagnes met een sterke online marketing aanpak. Met deze 2 wapens gaan we ten aanval…

Ons online strijdplan

Explore

De verkenningsfase: we snuffelen het werkterrein af, maken kennis met de digitale tools en bepalen de online marketing strategie.

Execute

Het strijdplan ligt klaar. Tijd voor actie. Samen met jou zetten we de pionnen op het online schaakbord.

Evaluate

We volgen de campagne op de voet en rapporteren aan het klantenfront. Indien nodig zetten we nieuwe inzichten om op het terrein.

Onze weapons of choice

SEO

Hey yo, SEO gaat zo: door de juiste woorden te gebruiken (en Google het hof te maken) zorgen wij ervoor dat jouw website meerdere banken vooruitschuift op de Google zoekpagina’s. De kus van de juf krijg je er gratis bij, yo!

Google ads

Ad some sauce to your ads: daarvoor moet je bij Hannibal zijn. Wij laten je shimmeren en shinen in de concurrentiële wereld van de Google Advertenties. Klaar voor een toppositie?

Lees meer

Google shopping

Google shop till you drop. Google Shopping is de hipste advertentievorm van het moment. Een must voor clevere retailers. Mis deze trein niet (hij komt op tijd!).

Lees meer

Google tag manager

Je wilt graag het gebruikersgedrag van je website bezoekers via tags beheren en sturen? Why not. Met Hannibal als gangmaker en Tag Manager als motor schakel je snel en versnelling hoger. Tikki Tagga!

Lees meer

Google analytics

Google analytics is incontournable voor elke zichzelf respecterende online marketeer. Deze machtige tool levert een schat aan webstatistieken. Data-lovers, cijferfetisjisten, website wizards: G.A. is the way!

Lees meer

Display adverteren

Met Display advertenties adverteer je gericht online via woord én beeld. En laat woorden en beelden nu net één van onze specialiteiten zijn.

Lees meer

Facebook adverteren

Face it folks, Facebook is nog steeds de absolute social media primus. Promotie op dit platform is dus altijd een prima idee!

Lees meer

Instagram adverteren

Wil je instant Instagram succes? Hannibal kent de ideale ingrediënten voor jouw Instafamous cocktail. Shake it!

Pinterest adverteren

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, zei een oude wijsgeer ooit. Wil je visueel prikkelen en inspireren dan is Pinterest heel, euh … pinteressant.

Bing adverteren

Google is baas. Maar onderschat Bing, de zoekmachine van Microsoft toch maar niet. De combinatie ‘minder concurrentie’ en ‘meer en meer gebruikers’ zorgt ervoor dat adverteren via Bing steeds meer bingo wordt.

Email marketing

Email marketing, het is zo oud als het internet nieuw is. Gebruik deze niet te onderschatten direct marketing tool om nieuwe klanten te binden en bestaande klanten te boeien.

Marketing automation

Stel je voor: de juiste content via het juiste kanaal voor de juiste doelgroep. En dat helemaal automatisch. No way? Toch wel  M.A.!

Content marketing

Met Content Marketing maak je je (potentiële) klanten écht content. In plaats van ordinair te koop te lopen met je producten, geef je hen relevante informatie (waardoor ze meer geneigd zijn om te kopen 12).

Influencer marketing

Influencer marketing hip? Niet echt: het is één van de meest beproefde methodes om je product in de markt te zetten. Social media hebben de mogelijkheden enorm uitgebreid.

Online marketing audit

Wij houden al jouw online marketing inspanningen tegen het licht. Ons arendsoog bekijkt je business vanuit vogelperspectief: de ideale hoogte om te zien wat werk en wat niet.

Native advertising

Het antwoord op adblockers + een gegarandeerd bereik voor lange boodschappen? Het kan via advertenties met de vorm en inhoud van redactionele content, in other words: native advertising.

Remarketing

Slimme remarketing zorgt ervoor dat merken adverteren met producten waar jij onlangs interesse in toonde.  Ja Zalando, we hebben het over jou!

Video marketing

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Een bewegend beeld is een aaneenschakeling van duizenden beelden. Om maar te zeggen: zeg het met video!

Linkedin advertising

Geef je online visitekaartje af. Haal meer uit je netwerk en adverteer via LinkedIn.

Online lead campagnes

Het hoofddoel van een online leadcampagne is het binnenhalen van (potentiële) nieuwe klanten. Wij weten alvast van wanten.

Programatic adverteren

Programmatic adverteren is het automatisch inkopen en verkopen van advertentieruimte. Hierdoor kunnen boodschappen in real time gepersonaliseerd worden. Bij Hannibal zijn we pro!

Put the fun in Funnel

Een potentiële klant benader je op een andere manier dan een trouwe klant. Met de eerste maak je kennis, van de tweede verwacht je actie. Online marketing bezorgt je de perfecte tools om je klanten doorheen de “sales funnel” te gidsen. Wij helpen je implementeren en optimaliseren. Sounds like fun? Het zal wel zijn!

Some namedropping

Benieuwd naar jouw strijdplan?

Stuur ons je gegevens en we plannen een verkennend gesprek.

Ik ga akkoord met het privacybeleid